Braće Cvijića 15, Knežija
098/9128 304
info@carobna-suma.hr

Jutarnje radionice – kikači i mame

Šuma prepuna iznenađenja, igre, zabave i smijeha!

Radionice su namijenjene svim majkama koje su odlučile produljiti svoj ostanak doma s djetetom na dvije, tri ili više godina i žele obogatiti svoj i djetetov svijet.
Radionice za majke i djecu uobičajeni su u razvijenim zemljama svijeta jer nude inovativan način dječjeg učenja, socijalizacije, stvaranja mreže poznanstava i prijateljstva u ugodnom zajedništvu s majkom, a od sada u njima možete uživati i u svom kvartu.

Mnogim su obiteljima ove radionice neprocjenjive jer je većina djece obuhvaćena vrtićima, pa je majkama ponekad pravi izazov osmisliti djetetov dan i pronaći adekvatne partnere za igru. Kako biste imali sigurno, čisto i ugodno mjesto za druženje i učenje, pobrinuli smo se mi.

Naši programi sastoje se od uravnoteženog programa za poticanje ranog razvoja djeteta; razvijamo motoriku i finu motoriku, jezične, glazbene i socijalne vještine, igramo se, družimo, glumimo, pričamo priče, pjevamo – i putem učimo majke kako nešto od vrijednih poticajnih igara primijeniti na svoju svakodnevicu s djetetom.
Igra je osmišljena tako da i majke dobiju priliku razgibati se, nasmijati i naučiti neku novu vještinu. Nakon strukturiranog vremena s djecom osigurano je nestrukturirano druženje majki i djece – ugodno ćaskamo i razmjenjujemo iskustva.

Radionice se održavaju 1 do 3 puta tjedno (po izboru).